+90.530.879.12.82 hayal@kisiyeozelseyahat.com
+90.530.879.12.82 hayal@kisiyeozelseyahat.com

Ferrari Efsanesi Keşfi Ve Efsane Sürüş Deneyimi

0
Talebinizi Gönderiniz
Talebinizi Gönderiniz
Adınız*
Email*
Talebiniz*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Takip Listene Ekle

Adding item to wishlist requires an account

3744

Neden Biz?

  • Size özel hizmet
  • 7/24 size özel destek
  • Kişiye özel seyahat anlayışı
  • Tüm hizmetler bir arada

Sorunuz mu var?

Deneyimli ekibimiz her zaman size yardımcı olmaya hazır.

0.212.803.80.49

hayal@kisiyeozelseyahat.com

3 Gün
Italya - Bologna
Deneyim Detayları

İtalyan ateşi sizi bekliyor. Ferrari efsanesinin doğuşu…

İtalyan ateşi sizi bekliyor. Ferrari efsanesinin doğuşunu Dünyanın tek Ferrari temalı otelinde konaklayarak ve ünlü İtalyan otobanlarında son model bir Ferrari ‘nin sınırlarını zorlamak istermisiniz..

Sizi neler bekliyor

Sizi İtalyan ateşinin sıcaklığını yaşayabileceğiniz ve Ferrari gurubunun resmi misafirlerini ağırladığı Dünyanın tek Ferrari temalı otelimizde unutulmaz bir deneyime davet ediyoruz.

Size özel olarak, misafirlerimizin konaklayacakları tüm odalar Ferrari temalı olacaktır.

Program

1.GÜN

Bologna havalimanına varış. Türkçe konuşan rehber ve özel şoförlü Mercedes Vito ile karşılama. Bologna’ya varış, Bologna panoramik şehir turu , Görülecek yerler arasında; Asinelli Kulesi, St. Domenico Bazilikası, San Luca Kemer altı, Santa Maria Delta Vita vardır. Maranello Village Otel’e transfer. “”Kızıl Şehir”” olarak da anılan Bologna, Orta Çağ mimarisinin birçok örnekleriyle doludur ve ismini de binaların çoğunun kırmızı tuğlalı olmasından almıştır. Aynı zamanda “”Bolonez sos”” adını bu şehirden almıştır. Şehir ayrıca lâkabındaki “”kızıl””a da gönderme yapılabilecek düzeyde solcu bir şehir olmasıyla tanınır. 1088’de kurulan üniversitesi, Avrupa’nın en eski üniversitesi olarak bilinir. Dante, Erasmus ve Kopernik Bologna Üniversitesi’nin ünlü öğrencilerinden bazılarıdır. Otele yerleştikten sonra Ferrari müzesi gezisi yapılacaktır. Akşam yemeği Michael Schumacher’in en çok sevdigi restoran Montana’da alınacaktır. Ferrari müzesi ziyaretinde uzmanlar tarafından gurubumuza özel bir sunum yapılacaktır. Enzo Ferrari 22 yaşındayken bir yarış otomobili almak için doğduğu evi sattı. Daha sonra ünlü spor otomobil şirketinin kurucusu, hayattayken birkaç kere evi geri satın almaya çalıştı ama başaramadı. Artık Enzo Ferrari’nin isteği gerçekleşti denilebilir, çünkü ev onun anısına adanmış bir müzeye dönüştürüldü. Milano ile Bolonya arasında yer alan, 175.000 nüfuslu Modena şehrinde bulunan Enzo Ferrari Doğum Yeri Müzesi, Enzo Ferrari’nin 1898 yılında doğduğu evi ve ayrıca hava delikleri de dâhil olmak üzere bir otomobilin kaputu gibi görünen parlak sarı alüminyum bir çatıyla tasarlanmış muhteşem tasarım binayı içeriyor. Orijinal adı Museo Casa Enzo Ferrari olan müze, 5500 metrekarelik bir alana yayılıyor. Müze 18 milyon avroya (yaklaşık 43 milyon TL) mal olmuş. Müzenin ziyaretçileri markanın geçmişinden ve bugününden birçok Ferrari’yi inceleyebilecek, ayrıca dünyanın dört bir yanındaki otomobil müzelerinden getirilmiş araçları içeren, bazı geçici sergileri de gezebilecekler. Geçici vitrinlerden bazılarında Alfa Romeo ve Maserati gibi diğer prestijli markaların araçları bulunacak. Enzo’nun oğlu Piero Ferrari’nın çalışmaları sayesinde, müzede sadece otomobiller değil, ilk defa açığa çıkan kimi belgeler ve fotoğraflar, ayrıca Enzo Ferrari’nin bazı kişisel eşyaları, örneğin gözlüğü ve sürekli kullandığı bir dolma kalem de sergileniyor. Akşam yemeği Michael Schumacher’in manevi annem dediği ve Ferrari takımının uğurlu mekan olarak adlandırarak periodik olarak yemeklerini yediği restoran Montana’da alınacaktır.

2.GÜN

Sabah Kahvaltisi ardından tarafimiza tahsis edilen ve Ferrarimizle birlikte toplam 200 km ‘lik unutulmaz bir sürüş deneyimi sizleri bekliyor. Öncesinde profeyonel eğitmenimizden Ferrari’nin tüm püf noktaları aktarılacak ve ileri sürüş tekniklerine ait önemli noktaları öğrenme şansınız olacaktır. Toplam 200 km’lik sürüş deneyiminizde Modena yerel güzelliklerini Ferrari’niz ile görme imkanınız olurken, ünü Dünya’ya yayılmış olan İtalyan otobanlarında bu muhteşem aracın peformansını test etme imkanınız olacaktır. ( Italyan Yerel Trafik Kuralları Dahilinde ) Tüm sürüş deneyimi boyunca profosyonel eğitmen araç içinde sürücüye eşlik edecektir. Seyahat esnasında keyifli bir çay/kahve molasıda gezimize dahildir. Opsiyonel olarak öğlen yemeği.

3. GÜN

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Opsiyonel tur önerisi: Modena Turu Modena turumuz için rehberimiz eşliğinde otelden hareket. Modena “”otomobil motorları başkenti”” olarak tanınmaktadır. Dünyaca ünlü İtalyan lüks spor otomobil üreticileri Ferrari, Maserati, De Tomaso ve Pagani Modena’da konumlanmışlardır ve diğer bir üretici Lamborghini üretim merkezi ise Bologna ili’nde bulunmakta ama Modena’ya çok yakın bulunmaktadır. Ferrari marka otomobilin önemli bir modeli (360 Modena) şehrin ismini taşır ve Ferrari’nin özel bir ün kazanan otomobil rengi “”Modena sarısı””dır. Ayrıca dünyaca ünlü tenor Pavarotti’nin doğduğu yerdir. Check out işlemleri ardından rehberimiz ile vedalaşma ve İstanbul’a hareket. Tur bitimi… ** Modena turu yerine extra shopping (outlet) turu eklenebilir ve ardından havalimanına transfer yapılabilir.

Harita
Fotograflar